about us services hosting support contacts
Főoldal Bejelentkezés Webmail
100 Mb Tárhely
Php,Cgi,Perl
E-mail 1db
Mysql +2500ft/év
1000 Mb Tárhely
Php,Cgi,Perl
E-mail 5db
Mysql
2000 Mb Tárhely
Php,Cgi,Perl
E-mail 10db
Mysql
more info order now more info order now more info order now
.hu végződésű domainek és azok regisztrációja
 
Szolgáltatásaink segítségével kedvező áron igényelheti meg saját domain nevét, melyhez teljeskörű fenntartást és DNS szolgáltatást is biztosítunk.
 

A regisztrációhoz szükséges dokumentumok :

Magánszemély esetén: Online megrendelés.
Cég esetén: Online megrendelés, cégbírósági végzés másolat, aláírási címpéldány másolat.
Magánvállalkozó esetén: Online megrendelés, vállalkozói igazolvány másolat..Ezeket a dokumentumokat elküldheti részünkre emailben az info@bitdomain.hu-ra.
vagy e-mailben (szkennelt formában): aa megrendeles@bitdomain.hu címre.

 

A regisztráció átfutási ideje
 
A .hu domain nevek regisztrációs átfutási ideje 1-16 munkanap, attól függően, hogy az igénylés prioritásos, vagy nem prioritásos elbírálás alá esik.
 
Prioritásos: amennyiben Ön rendelkezik a domain név igénybevételéhez szükséges igazoló dokumentumokkal - pl: cégnév, védjegy stb. - az átfutási idő: 1 munkanap.
 
Nem prioritásos: A nem prioritással kért domain nevek előzetesen két hétig nyilvánosan meghirdetésre kerülnek az ISZT (Internet Szolgáltatók Tanácsa) weboldalán. A regisztráció átfutási ideje: 14-16 nap.
 
Jó tudni...  
 
A regisztrációs kérelmet munkanapokon és hétvégén is, a megérkezéstől számított 5 órán belül elindítjuk. Erről és a regisztráció megtörténtéről az igénylő lapon megadott e-mail címre tájékoztatást küldünk. A bejegyzés megtörténte után pedig e-mailben küldjük el azonnal a webtárhely használatához szükséges információkat.
 
Amennyiben átregisztálásról van szó, úgy azt 1 nap alatt, a már működő weboldal kiesése nélkül, szünetmentesen tudjuk elvégezni!
 
Bejegyezhető .hu végződésű domainek
 
.hu és .hu - ékezetes formában
 

Másodszintű közdomainek: .co.hu, .info.hu, .org.hu, .priv.hu .sport.hu, .tm.hu, .2000.hu, .agrar.hu, .bolt.hu, .casino.hu, .city.hu .erotica.hu, .erotika.hu, .film.hu, .forum.hu, .games.hu, .hotel.hu, .ingatlan.hu, .jogasz.hu, .lakas.hu, .konyvelo.hu, .media.hu, .news.hu, .reklam.hu, .szex.hu, .shop.hu, .suli.hu, .sex.hu, .tozsde.hu, .utazas.hu, .video.hu .Rendelje meg most Online a kiválasztott domain nevét!

 

Amennyiben szeretné most megrendelni a kiválasztott domain nevet, úgy kattintson az alábbi két link valamelyikére, attól függően, hogy tárhely csomagot is kér a domain mellé, vagy csak a domain nevet szeretné megrendelni.

Főoldal | Rólunk  |  Tárhely   |   Domain   |   Online Rendelés   |   Áraink   |   Elérhetőségek
Copyright © Bitdomain 2009 Minden Jog Fenntartva!