about us hosting support contacts
Főoldal Bejelentkezés Webmail
100 Mb Tárhely
Php,Cgi,Perl
E-mail 1db
Mysql +2500ft/év
1000 Mb Tárhely
Php,Cgi,Perl
E-mail 5db
Mysql
2000 Mb Tárhely
Php,Cgi,Perl
E-mail 10db
Mysql
more info order now more info order now more info order now

Az általunk regisztrálható domainek típusai

Teljeskörű és gyors megoldást kínálunk a Magyar (.hu - ékezetes is), Európai Uniós (.eu) és nemzetközi (.com, .net, .org, .info, .biz) domain regisztrációs szolgáltatások terén.

Az alábbiakban megismerheti a domain regisztráció menetét. Kérjük válassza ki, melyik domain névről szeretne többet megtudni:

  .hu végződésű domain nevek
  .eu végződésű domain nevek  
  Nemzetközi végződésű domain nevek (.com, .net, .info stb.)  
   

Miért érdemes domain nevet regisztrálni
 
Amennyiben Ön vagy cége már rendelkezik webtárhellyel, szüksége van egy domain névre, melynek segítségével a látogatók a tárhelyén található weboldalakra léphetnek. A Bitdomain a domain név végződések széles skáláját nyújtja, rendkívül kedvező árakon.  
 
Akkor is érdemes domain nevet bejegyeztetnie, ha még nem rendelkezik weboldallal, hiszen így biztosíthatja, hogy az Ön vagy cége számára elképzelt címet más nem regisztrálhatja be.  
 
Ha Ön vagy cége már rendelkezik más szolgáltatónál bejegyzett domain névvel és webtárhellyel, ám nincs megelégedve a szolgáltatás árával vagy minőségével, meglévő domain nevét ingyenesen átregisztrálhatja hozzánk, és kiválaszthatja mellé a legmegfelelőbb tárhelyszolgáltatást. Mi pedig garantáljuk a kiesésmentes szolgáltatóváltást!

Főoldal | Rólunk  |  Tárhely   |   Domain   |   Online Rendelés   |   Áraink   |   Elérhetőségek
Copyright © Bitdomain 2009 Minden Jog Fenntartva!